Gilles Bastin

JOUW KINESIST IN SINT-GENESIUS-RODE TEN ZUIDEN VAN BRUSSEL

Gilles Bastin

Kinesist bij Æquilibrium

Ik behaalde een master in de kinesitherapie aan het ISEK en volgde ook een opleiding over Dry Needling, een variatie op acupunctuur. Met die techniek kan ik lokale spierspasmen behandelen om spanning los te maken en weg te nemen. Het levert ook heel goede resultaten op bij sportmensen, vooral op het vlak van herstel. Ik ben ook sportcoach en volgde een opleiding over manuele therapeutische lymfedrainage.

HOE KAN IK JE HELPEN?

Aangezien ik heel wat ervaring heb in de sportwereld (voetbal, hockey, fitness en golf), kan ik je begeleiden tijdens je coaching. We zullen samen doelen vastleggen op basis van jouw behoeften. We kunnen ook werken aan spierherstel aan de hand van massages en dryneedlingsessies.

Indien je bent geopereerd, kan ik je begeleiden tijdens je postoperatieve revalidatie: heupprotheses, knieprotheses, kruisbandreconstructies…

Ik voer ook lymfedrainages uit, waarmee ik de werking van de lymfecirculatie in je lichaam kan verbeteren. Zo’n lymfedrainagesessie bestaat enkel uit een manuele massage, waarbij ik mijn knowhow gebruik om de lymfecirculatie te versnellen. Die massage bevordert de productie van lymfocyten en versterkt je immuunsysteem.

MIJN EXPERTISE

  • Algemene kinesitherapie
  • Personal trainer
  • Dry needling
  • Traumarevalidatie
  • Massage en lymfedrainage

Gezondheid door balans


Een afspraak maken ?

Neem direct contact op met onze specialisten.

Ons team