Cécile Herbaut

JOUW KINESIOLOOG IN SINT-GENESIUS-RODE TEN ZUIDEN VAN BRUSSEL

Cécile Herbaut

Kinesioloog bij Æquilibrium

Ik ben bedreven in de kinesiologie en behaalde mijn diploma aan het CFKB, Centre de Formation en Kinésiologie et en Bien-être. Dat certificaat wordt internationaal erkend. Ik heb een passie voor al wat te maken heeft met de natuur, de aard van de mens, de kindertijd en energetische en spirituele vakgebieden. Ik beschouw mezelf als een luistervaardige en empathische verzorger. Ik handel steeds met respect voor anderen en ik verzorg mensen op een open, vriendelijke en zachte manier.

Vroeger werkte ik als administratief bediende en boekhoudster voor een huisvestingsdienst voor kinderen. Later besloot ik om me meer en meer toe te spitsen op aromatherapie, Bachbloesems, drukpuntmassages, kristaltherapie, radiësthesie, mindfulness, boomenergie en access bars.

Ik ben gefascineerd door al wat te maken heeft met natuurgeneeswijzen, naar de aard van en met respect voor elke mens. Ik heb ook een opleiding afgerond op het gebied van levenscoaching, psychogenealogie en filosofie rond wellness en goed samenleven.

Vandaag kan ik als kinesioloog essentiële genezende middelen gebruiken en alle kennis die ik de laatste vijf jaar heb verworven, toepassen tijdens mijn behandelingen.

HOE KAN IK JE HELPEN?

Kinesiologie is een natuurgeneeswijze waarmee we via het lichaam kunnen verwoorden wat er scheelt en kunnen vaststellen welke knopen, structuren en emoties je tegenhouden om de beste versie van jezelf te worden.

Deze behandelingsmethode is perfect geschikt voor alle leeftijden, van baby’s tot senioren, en gaat op zoek naar de oorzaken van je onbehagen (en dus niet naar de gevolgen, zoals gewoonlijk). Problemen kunnen voortkomen uit stresserende, beangstigende of traumatiserende situaties die psychologische klachten, depressies, burn-outs, ziektes en/of lichamelijk lijden kunnen veroorzaken.

Ik help je om die oorzaken naar boven te halen en je lichaam en geest weer in evenwicht te brengen, zodat je (opnieuw) kunt ontdekken hoe fijn het is om helemaal Jezelf te zijn.

Gezondheid door balans


Een afspraak maken ?

Neem direct contact op met onze specialisten.

Ons team