PRESS - Ze praten over ons in "So Soir

Onze diëtiste-voedingsdeskundige Céline Van den Daelen kreeg de kans om haar mening te geven over de bestseller "Glucose Revolutie" van Jessie Inchauspé, tijdens een interview met Ingrid Van Langhendonck, journaliste bij "So Soir", het trendy magazine van de krant Le Soir.

Deze methode pleit voor de volgorde waarin voedingsmiddelen worden gegeten en de bijbehorende glykemische pieken. Onze diëtiste Céline Van den Daelen legt uit dat dit dieet niet slecht is voor je gezondheid, omdat het een gevarieerd dieet voorstaat dat rijker is aan vezels en dus aan onbewerkte voedingsmiddelen. Maar hoewel het waar is dat je de glykemische piek kunt verlagen door suikers te eten in combinatie met andere voedingsmiddelen met een goede voedingswaarde (wat we bijvoorbeeld al adviseren aan diabetici), zie ik het nut er niet van in om ze in een bepaalde volgorde te eten....

Lees het volledige interview op 

https://sosoir.lesoir.be/lordre-dans-lequel-mange-les-aliments-peut-il-vraiment-faire-maigrir

 

 

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Gezondheid door balans


Afspraak maken?

Neem rechtstreeks contact op met onze specialisten.

Ons team