Onze diëtiste-voedingsdeskundige Céline Van den Daelen kreeg de kans om haar mening te geven over de bestseller "Glucose Revolutie" van Jessie Inchauspé, tijdens een interview met Ingrid Van Langhendonck, journaliste bij "So Soir", het trendy magazine van de krant Le Soir.
Deze methode pleit voor de volgorde waarin voedingsmiddelen worden gegeten en de bijbehorende glykemische pieken. Onze diëtiste Céline Van den Daelen legt uit dat dit dieet niet slecht is voor je gezondheid, omdat het een gevarieerd dieet voorstaat dat rijker is aan vezels en dus aan onbewerkte voedingsmiddelen. Maar hoewel het waar is dat je de glykemische piek kunt verlagen door suikers te eten in combinatie met andere voedingsmiddelen met een goede voedingswaarde (wat we bijvoorbeeld al adviseren aan diabetici), zie ik het nut er niet van in om ze in een bepaalde volgorde te eten....
Lees het volledige interview op
https://sosoir.lesoir.be/lordre-dans-lequel-mange-les-aliments-peut-il-vraiment-faire-maigrir
Gezondheid door balans
Avenue des Mésanges, 1
1640 Sint-Genesius-Rode
Privacybeleid - Cookies | Juridische informatie 2020 Alle rechten voorbehouden Æequilibrium - Aangedreven door G1.be - Web- en grafische strategie & Kick-up.be. Gemaakt met uit België
Paramedisch centrum ten zuiden van Brussel
Céline Van den Daelen (diëtist-voedingsdeskundige)